گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ همهساله متقاضیان و علاقهمندان به حوزه وکالت برای کسب پروانه و مجوز فعالیت در این حوزه، باید در آزمونی به نام آزمون وکالت که از طرف قوه قضائیه و کانون وکلای دادگستری برگزار میشود، شرکت کنند تا در صورت پذیرفته شدن در این آزمون بتوانند به هدف خود برسند.
به گفته فاطمه علی بابایی سفیر مؤسسه علمی مشاهیر دانش شاخه اصفهان، یکی از مؤسسات آموزش دورههای آمادگی حقوق، وکالت و دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، جایگاه و اعتبار رتبهبندیهای اعلامی از سوی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان بر اساس معیارهای از قبل تعیینشده و استانداردهای بالاست؛ اما تعیینکننده میزان علم و دانش و اطلاعات حقوقی افراد بهطور کلی نیست و معیارهای دیگری مانند مدیریت جلسه آزمون، کنترل استرس و... نیز مدنظر است.
وی میافزاید: «این رتبهبندی تعیینکننده آینده شغلی قبولشدگان نیست. کانون وکلای دادگستری نخستین و مهمترین نهاد در ایران است که بهعنوان قدیمیترین نهاد مستقل مدنی و خودگردان ایران با تصویب قانون وکالت مصوب ۱۳۱۴ با شخصیت حقوقی مستقل به وجود آمد. کانون وکلا از زمان تصویب لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری در سال ۱۳۳۱ تاکنون مستقل اداره میشود و سال ۱۳۲۹ نیز به عضویت کانون وکلای بینالمللی درآمده که ارائه پروانه وکالت به داوطلبانی که واجد شرایط قانونی باشند، اداره امور راجع به وکالت دادگستری، معاضدت قضائی و فراهم آوردن وسایل پیشرفت علمی و عملی وکلا از اهم وظایف این کانون به شمار میرود.»